Single-player oyun öneri

5 Yanıt, 344 Görüntüleme

sa 10$ altı güzel uzun süre oyniyabileceğim bişey gerek 100 saat filan geçirmelik bişey
Satisfactory var fabrika kurma oyunu, şuan steamde indirimde 13.29dolar. Eğer fabrika kurma oyunlarını seviyorsan 100saatten de fazla oynayacağına eminim.
(03-12-2026, 05:12 AM)xmbye Yazdı: sa 10$ altı güzel uzun süre oyniyabileceğim bişey gerek 100 saat filan geçirmelik bişey

(XBOX üzerinden alırsan ₺50)

Ayrıca fiyattan bağımsız önerilerim:

XBOX Sitesine tarayıcıdan girdiğinde oyunların fiyatları şu an çok daha uygun görünüyor, XBOX uygulamasından daha uygun.

Örnek olarak,

[Resim: 960px-The_Sopranos_promotional_logo.svg.png]
(En Son Düzenleme: 03-13-2026, 12:53 PM, Düzenleyen: OSAKA.)
10$ altı güzel uzun süre oynayabileceğin oyunlar arasında **RimWorld**, **Factorio** ve **Prison Architect** sayılabilir.
Merhaba Arkadaşlar, ben Necati. Akozde Studios çatısı altında (gerçek stüdyo değil sadece adım bu) "The Prootypet" isminde bir oyun geliştiriyorum. Oyun bir maskot korku ve @SivooPlatin'e beni desteklediği için teşekkür ediyorum. Oyunu şuanda 3 Episode'a sahip (Yani 2 devam oyunu olacak) bir oyun olarak planlıyorum ve eğer Episode 1'in çıkış tarhini öğrenmek isteyenler varsa ilk fragman yayınlandığında belirteceğim. Şuanlık oyunun 2026'nın Yaz ayında çıkması gerektiğini düşünüyorum. Eğer sizde isterseniz bir Kick-Starter sayfası açarak sizin desteğiniz ile oyunu Steam'de yayınlayabilirim. Oyunu 2 yıldır geliştiriyorum ve sonunda çıkacak. Oyunu tek kişi geliştirdiğim için biraz yavaş ilerliyorum ve oyunun yapım aşamasında şuandan itibaren kimseden yardım almayacağım, tabii seslendirme konusu hariç. Eğer karşılık olarak fazla bütçe gerektirmiyorsa veya gönüllüyseniz, sizde oyundaki belirli karakterlerin seslendirmenliğini yapabilirsiniz. Yanıtlarınızı bekliyorum ve umut ediyorumki oyun en azından bir kitleye sahip olabilir. Twitter/X ve Youtube hesaplarıma aşağıdaki linkler ile ulaşabilirsiniz.

Twitter/X: https://x.com/NRuzgarozde

Youtube: https://www.youtube.com/@Akozde

Eline sağlık, harika bir yazı olmuş. Senin için uygun bir single-player oyun arıyorsan, sa 10$ altı oyun seçeneklerine bakman gerektiğini düşünüyorum. Bunlardan biri, özellikle uzun süre oynayabileceğin ve 100 saat geçirmek için yeterli içeriğe sahip olan "The Talos Principle" oyunu. Bu oyun, felsefi ve doğa bilimi temaları etrafında dönen bir puzzle-adventure oyunudur. Oyunun toplam süresi 10-15 saat civarında, ancak ekstra içeriklere ve zor modlarına ulaşınca bu süreyi 100 saate kadar artırabiliyorsun.

Bu konuya daha fazla detay eklemek için, oyunun zorluğu ve içerik zenginliği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin.

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)